hossein مدیر سایت وضعيت: آفلاين 13 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1716 امتياز: 22626700 تشکر کرده: 41 تشکر شده 149 بار در 102 پست
محل سكونت: shahrood
ارسال شده در:
چهارشنبه، 20 مرداد ماه ، 1389 21:56:54
موضوع مطلب: توجه توجه == همه ی کاربران و اعضای سایت این مطلب را بخوانند == توجه توجه
.
خوش آمدید
با سلام خدمت شما دوست عزیز که هم اکنون در حال خواندن این پیام هستید
خیلی خوشحالم که گوشه ی چشمی هم به این سایت دارید و با فقط همین حضور گرمتون از ما حمایت می کنید و البته این تنها دلیل ادامه فعالیت سایت بوده و هست و خواهد بود .
می خواستم از تک تک شما دوستان دعوت کنم به خاطر هر چه بهتر و تخصصی شدن تالار گفتمان هر کدام از شما که دوست دارید در بخشی به صورت تخصصی فعالیت کنید از طرق زیر به ما اعلام کنید تا شما را مسئول همان بخش کنیم که به صورت تخصصی روی آن بخش کار کنید و قادر به ویرایش و اصلاح و حذف و یا تغییر مطالب ارسالی توسط دیگران باشید و دیگران را هم از مطالب خوبتان در همان بخش بی نصیب نگذارید :
از طریق گفتگوی مستقیم : هنگام آنلاین بودن میتوانید بر روی نامhosseinکلیک کرده و گزینه ی ارسال پیغام شخصی را انتخاب کنید
در ضمن اگر بخشی که با تخصص شما در ارتباط باشد در تالار وجود نداشت می توانید اعلام کنید که ابتدا آن بخش را با شاخه های مورد نظر ایجاد سپس شما را مسئول آن قرار دهیم .
hossein مدیر سایت وضعيت: آفلاين 13 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1716 امتياز: 22626700 تشکر کرده: 41 تشکر شده 149 بار در 102 پست
محل سكونت: shahrood
ارسال شده در:
پنجشنبه، 21 مرداد ماه ، 1389 13:17:20
موضوع مطلب: answer
mahan-pixel مي نويسد:
یه راه دیگه هم من پیشنهاد می کنم حسین جان اونم همین قسمت نظراته دیگه خوب نیست ؟؟؟؟ ما که آب از سرمون گذشته واسه دیگران میگم
ماهان جان حق با شماست ولی شاید وقت نکنم همش به اینجا سر بزنم اونوقت کسانی که نظر دادند ناراحت میشن ولی یه راه دیگه هم هست این آیدی رو تو مسنجرشون ادد کنن و هر وقت آنلاین بودم بهم خبر بدن : enbesat_net _________________ مدیر سایت انبساط
mohammad_j کاربر فعال وضعيت: آفلاين 27 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 515 امتياز: 949100 تشکر کرده: 15 تشکر شده 36 بار در 35 پست
محل سكونت: veniz/italia
ارسال شده در:
يكشنبه، 24 مرداد ماه ، 1389 12:26:47
موضوع مطلب:
man darkhastamo dadam sari eghdam konid lotfan _________________ ای کاش که BMW و بنز از ما بود
پیکان و پراید خودروی ژرمن ها بود
ای کاش که بوگاتی و لامبورگینی
طراحی و ساخت شرکت سایپا بود
mohammad_j کاربر فعال وضعيت: آفلاين 27 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 515 امتياز: 949100 تشکر کرده: 15 تشکر شده 36 بار در 35 پست
محل سكونت: veniz/italia
ارسال شده در:
شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 23:28:04
موضوع مطلب:
لطفا سریعا به درخواستم رسیدگی کنید با احترام _________________ ای کاش که BMW و بنز از ما بود
پیکان و پراید خودروی ژرمن ها بود
ای کاش که بوگاتی و لامبورگینی
طراحی و ساخت شرکت سایپا بود