خوب طبق اخبار بدست امده از راک استار که گفته بمبی در راهه و ... بازی قراره که در تاریخ Q3 2011 برای پلتفروم های PC , PS3 , XBOX 360 منتشر بشه و همین طور کمیک بازی هم تا اخر اکتبر امسال قراره که منتشر بشه از سوی راک استار بازی از لحاظ کیفیت شباهت زیادی به Gta 4 داره چون بازی از موتور گرافیکی Gta 4 بهره می بره در بازی سیستم کاور گیری هم وجود داره البته هنوز مشخص نیست که ایا پرش های همیشگی مکس هم در این نسخه هست یا نه ولی قطعا هست داستان بازی هم ادامه نسخه 2 است که مکس پس از 12 سال پیر تر شده چهره ای خشمگین تر کچل ( انگار مثل لات ها شده ) دوباره به جمع گیمر ها برگشته من خودم با نسخه 1 بازی خیلی حال کردم واقعا توپ بود 2 هم بد نبود ولی به دلم نشست مکس 3 هم قابلیت های ویژه ای داره انلاین بازی کردن و ... حالا یکمم در مورد مکس بگم ظاهرش که خشنه و باطنشم خشنه و خشمگین تر و مادی تر و همین طور عصبانی باز برگشته ( البته با یک رکابی ) ظاهرش هم خونی و پر از خراش با بخیه های بلند و با ریش های بلند و سیاه هست البته بگم مکس پین در ماموریت غیر ممکن هست که فکر کنم نسخه دستی باشه و به نام مکس پین 3 معروف هست ولی این بازی مکس پین 3 نیست بازی مکس پین 3 هنوز منتشر نشده و بازی از هر لحاظ طبق اخبار بدست امده خوب است گیم پلی هوش مصنوعی گرافیک و ... امیدواریم که این بازی هم مانند نسخه 1 و 2 بترکونه فیلم مکس پینم بد نبود ولی من داستانشو نفهمیدم فکر کنم فیلم دیگری از مکس پین هم در حال ساخته خوب اینم اخباری بود که از بازی منتشر شده بود هالفی ها تا مطلب بعد یا علی (ع) ( البته اخر مطلبم یه خداحافظی دیگه هم با هم داریم ) .
o0l0l0l0o کاربر نیمه فعال وضعيت: آفلاين 7 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 288 امتياز: 499300 تشکر کرده: 3 تشکر شده 9 بار در 8 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 11 اسفند ماه ، 1389 11:38:00
موضوع مطلب:
dastet dard nakone man yebar yeki az verzhen hash ro bazi kardam nemidunam chi bud dar kol bad nist _________________ llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll همیشه . . . . تنها یک گام . . . . انبساط llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll