- انبساط: تالار گفتمان

enbesat.net :: نمايش موضوعات - ***بیوگرافی Eminem ***

***بیوگرافی Eminem ***

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر

enbesat.net صفحه اول انجمن -> هنرمندان و خوانندگان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Mahan-song
مدیر بخش موزیک
مدیر بخش موزیک

وضعيت: آفلاين
18 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 5823
امتياز: 16918800
تشکر کرده: 26
تشکر شده 154 بار در 126 پست

محل سكونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ ı

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 18 مهر ماه ، 1389 20:49:32    موضوع مطلب: ***بیوگرافی Eminem *** پاسخ همراه با اعلان

.
تاریخ تولد: 17 اکتوبر 1972

محل تولد: آمریکا – Missouri - Kansas City

نام واقعی: Marshall Bruce Mathers III

نام مستعار: Slim Shady – Eminem

قد: 175

بیوگرافی:

17 اکتویر 1972 بدنیا آمد –مادرش هنگامی که اورا به دنیا آورد تنها 15 سال داشت و پدرش هنگامی که او فقط 6 ماه داشت آنها را ترک کرد و هرگز باز نگشت. طول زمان کودکیش را در حال رفت و آمد بین شهرهای Kansas City و Metro Detroit بوده. چون که او هر 2-3 مماه یک بار مدرسه اش را تغییر میداد هرگز نتوانست دوستی برای خود پیدا کند و تحصیلاتش را به پایان برساند ئ از شر مشکلات خلاص گردد. چون مارشال(Eminem) از کودکی عاشق رپ بود در سن 4 سالگی رپ را شروع کرد. از 14 سالگی کارش را با جدیت شروع کرد و در سن 17 سالگی نام M&M را برای خود انتخاب کرد که بعدها آن را به Eminem تغییر داد. چون بخاطر سن کمش بوسیله رپرهای دیگر پس زده می شد عصبانیتی را درون آن بارور کرد که تا حال با اوست. چون در سال 9 هم تحصیلی درجا می زد مدرسه را رها کرد ولی او خود را خنگ تلقی نمی کند و به دیگران توصیه نمی کند که استباه اورا تکرار کنند! دوست دخترش (که حال همسرش است) Kimberly در 25 دسامبر 1995 دختری به نام Haile Jade را به فرزندی قبول کردند. بین سالهای 1996 – 1998 برای ساپرت مادر و خانواده در یک رستوران خانوادگی به نام Gibert’s Lodge در

St. Clair Shores کار می کرد.

مشخصات دیگر:

E دوم EminEm را برعکس تلفظ می کند.

به ندرت می خندد.

دانستنیهای بیشتر:

آلبوم 2000 او به نام Marshal Mathers LP در همان هفته اول 1.76 میلیون فروش کرد که برای یک خواننده تک خوان رکوردی به شمار می آید.

مربی او Dr. Dre می باشد.

Hailie Jade نا دختری آنهاست.

Eminem از M&M که مختصر اسم خود Marshall Mathers است.

او عینک می زند.

زانویش را عمل جراحی کرده که باعث شده در کنسرتهایش بد بایستد.

می خواست که یه کاراکتر طنز کتاب باشد.

موهایش را می تراشد.

میگوید دوست دارد دخترش Hailie یک هنرپیشه شود.

مادرش بعدها ازدواج کرد و او حال برادر کوچکتری به نام Nathan دارد.

بر روی شانه دخترش تاتو کرده است.

تنها فیلم مورد علاقه اش Scarface است.

از پدر اولیش یک برادر به نام Michael و یک خواهر به نام Sarah دارد.

او سرپرستی دختر برادر/خواهرش به نام Lainie را نیز بر عهده گرفته است. Lainie که با دختر او بزرگ شده است امینم اوراخواهر Hailie میداند که در آهنگ mockingbird به او اشاره کرده است.

شخصیت بازیگرش در فیلم 8mile را در آهنگ Just lose it به تمسخر گرفته است.

برای خود استودیویی به نام Shady Record دارد.

رفیق فابریک Jay.Z می باشد.

چپ دست است.

Kim همسر قبلی اوست که قبلا با مرد دیگری ازدواج کرده بود. Kim دختری به نام Whitney داشت که Marshal (Eminem) او را نیز به فرزند خواندگی قبول کرد.

او چه می گوید:

از Britney Spears و Christina Agulera بدش می آید و درمورد انها می گید: hاز وقتی 18 سالشون شد دیگه ازشون خوشم نمیاد.

چرا واسه مردم سخته که قبول کنن که یه سفید پوستم میتونه فقیر باشه! نمیخوام بگم زاغه نشینم. میخوام بگم تو لوله بخاری بزرگ شدم!

خونوادم هیچوقت با من نبودن و میگن خونوادمن چون هم خونیم.

تو یکی از کنسرتام یه سری عوضی شروع کردن به پرت کردن پرتقال و میوه لامسبا بازوی قهرمانای لیگ مسابقاتو داشتان!

مواد مخدر مصرف نکنین، با دختر بی پناه بلا سرش نیارین، خشن نباشین، اینا رو بذارین به عهده من.

گاهی خیلی بی خیالم، ولی گاهی خیلی از کوره در میرم. خب فکر کنم همه همینطور باشن دیگه!

قاطی می کنم وقتی مردم میگن: خب! یه رپر سفیدی پس، سفید بزرگ شدی، سفید بدنیا اومدی.

پدرم! خب من تاحالا ندیدمش حتی عکسشم ندیدم!

Slim Shady افکار شیطانی هست که به سرم می زنه چیزایی که نباید راجبشون فکر کنم. خب این مردمن که باید بفهمن که کی دارم سرکارشون میذارم و کی جدیم، بخاطر همینم بیشتر آهنگام خنده دارن!

بعضی وقتا این فکر میاد تو سرم که، وای! اگه سیاه بدنیا میومدم اینهمه مشکل نداشتم!

من هیچوقت چیزی واسه از دس دادن نداشتم و همیشه چیزی برای بدسا آوردن بود. وقتی آلبومی رو میساختم و خودم باهاش حال میکردم، اونوقت احساس موفقیت می کردم. اگه نه که سازنده های آهنگام باید بیخیال کل آهنگا میشدن.

معمولا چیزایی میگم که مردمو شکه می کنه، البته نمیگم که شکشون کنم، نیمخوام یه Tupak دیگه باشم.نمیدونم چقدر دیگه تو این سیارم ولی تا وقتی هستم میخوام بیشتر و بیشتر آهنگ بسازم و بخونم.

اونایی که خوش ذوقن میتونن از اول تا آخرین آهنگ البومم رو بشنون و باهاش بخندن.

نجات سرباز رایان چرت و پرت ترین فیلمی بود که دیدم ولی ندیم هیشکی اونو نقد کنه بخاطر خشونتایی که توش بود!

خب ما همش خونه بدوش بودیم چون مامان پول کرایه رو نداشت و فکر کنم بیشترین زمانی که تو یه خونه موندیم فقط 6 ماه بود!

اگه یادتون باشه تو یکی از آهنگام گفتم که معلم راهنماییم میخواست دستی به سر و گوشم بکشه، ولی خب فقط میخواستم بگم که من از اون پسرا نیست!

در مورد اینکه آیا میذارم دخترم به آهنگام گوش بده، جوابم آره هست، البته نه همشو، قسمتاییشو چون اون در حال بزرگ شدنه و میخوام یه دختر خوب بار بیاد. من هوای بچمو دارم نه بقیه بچه هارو، خب بقیه بچه ها به من دخلی ندارن! آلبومام رو بخرین و قاتل و موتاد و یاغی بشین(به من چه!).

در مورد برنده شدن جایزه اسکارم و اینکه چرا توش شرکت نکردم، خب، من ناسپاس نیستم، خیلیم ممنون. من خوشم نمیاد جاهایی برم که به تیریپ من نمیخورن. و من بشینم جایی که کنارم کلی هنرپیشه و ستاره سینمایی نشستن، نه من به همچین جایی تعلق ندارم. من عاشق آهنگم، رپ و هیپ هاپ.

فکر کنم آلبوم اولم دریای زیادی رو به آزادی مردم به زدن حرفای دلشون و صحبت در مورد محدودیتها بود.

نیازی نیست در مورد آهنگام به طرفدارام چیزی بگم. اونا خودشون آهنگامو درک کردن، خب بخاطر همینه که طرفدارمنن دیگه، میدونی چی میگم که.

جوایز:

2003 – برنده جایزه Oscar برای فیلم 8 mile

2003 – برنده جایزه BMI Film Music و بیشترین اجراگر آهنگ برای فیلم 8mile

2003 – برنده جایزه انتخاب منتقدین برای فیلم 8 mile

2003 – نامزد جایزه CFCA برای 8 mile

2003 – نامزد جایزه گلوله طلایی برای فیلم 8 mile

2003 – برنده جایزه MTV برای فیلم 8 mile

2003 – نامزد جایزه OFCS برای فیلم 8 mile

2003 – برنده جایزه جوانا برای فیلم 8 mile

2003 - نامزد جایزه موزیک متن جهانی برای فیلم 8 mile

2004 – نامزد جایزه Grammy برای فیلم 8 mile

2004 – برنده جایزه ASCAP برای فیلم 8 mile

2006 – نامزد جایزه TV Land برای 43 دوره جوایز گرمی

2007 – نامزد جایزه TV Land برای 43 دوره جوایز گرمی
.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

m1113
«« مدیر بخش فیلم »»
«« مدیر بخش فیلم »»

1 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2675
امتياز: 5526800
تشکر کرده: 10
تشکر شده 48 بار در 43 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 18 مهر ماه ، 1389 21:49:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Smile
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل   شناسه Yahoo

NaviDh
معاون اول تالار
معاون اول تالار

21 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5045
امتياز: 14473900
تشکر کرده: 231
تشکر شده 791 بار در 702 پست

محل سكونت: Khunamoon

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 19 مهر ماه ، 1389 02:48:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Cool
بازگشت به بالا

mahan-pixel
lll بازنشسته lll

28 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 10166
امتياز: 22602200
تشکر کرده: 434
تشکر شده 283 بار در 263 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 19 مهر ماه ، 1389 06:00:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

عجب سرگذشتی Question

gogoji
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

10 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2193
امتياز: 7406800
تشکر کرده: 59
تشکر شده 239 بار در 195 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 19 مهر ماه ، 1389 13:50:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Cool Smile

بلور قلب كوچكم ز دوريت ترك زده
بازگشت به بالا

zahak
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

27 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2285
امتياز: 7319300
تشکر کرده: 2
تشکر شده 263 بار در 170 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 20 مهر ماه ، 1389 10:43:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Smile یعنی ایولا

nilinona
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

14 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2164
امتياز: 4111900
تشکر کرده: 1029
تشکر شده 204 بار در 188 پست

محل سكونت: هیچ جا

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 20 مهر ماه ، 1389 20:08:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنون Cool
کاربرانی که برای این ارسال از nilinona تشکر کرده اند music

music
حروف ENBESAT رو کامل کن
حروف ENBESAT رو کامل کن

2 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 23
امتياز: 54600
تشکر کرده: 1
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 21 مهر ماه ، 1389 09:15:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Very Happy
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

enbesat.net صفحه اول انجمن -> هنرمندان و خوانندگان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow dance tahavvo taslim biadab nasihat heykhoda mosahebe hesab khoshtipbazi ghelyun dusti paksazi chador ghahghahe bye bye sheklak chakerim dava thank you deldari shabash tashvigh dustan zogh khodzani kotak khab khabalud asabedast meimun jarobahs mahalli nushidani salavat baham eyval shekasteghalb loveyou deram sut nadidan wow nashnidan gavbaz tofang khastegar chang running motalee nemidunam shekar guitar crash kharabkari bounce2 yalla bounce1 borobaba gol iran khodaaa yes mohandes sigar

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)